annulerings voorwaarden

Onze voorwaarden

 -Onderstaand is geldig bij normale reservering en niet voor de tickets, zie voor die voorwaarden ; Contact > Faq

Wanneer er een reservering is gemaakt en door ons bevestigd [ op welke wijze dan ook ], dan geld voor een annulering van die reservering het navolgende:

Annuleringen Individuen tot 20 personen

*   Bij annuleringen meer dan 14 dagen voor de gereserveerde dag zal geen vergoeding verschuldigd zijn.

*   Bij annulering 14 dagen of minder voor de gereserveerde dag, zal de gast 25 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*   Bij annulering 7 dagen of minder voor de gereserveerde dag, zal de  gast 50 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*    Bij annulering 3 dagen of minder voor de gereserveerde dag, zal de gast 75 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn

* Bij no-show [annulering op de gereserveerde dag] zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Annuleringen Groepen vanaf 20 personen

* Bij annulering meer dan 30 dagen voor de gereserveerde dag zal geen vergoeding verschuldigd zijn.

*Bij annulering 30 dagen of minder voor de gereserveerde dag, zal de groep 25% van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*Bij annulering 15 dagen of minder voor de gereserveerde dag, zal de groep 50% van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*Bij annulering 6 dagen of minder voor de gereserveerd dag, zal de groep 75% van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*Bij no -show [annulering op de gereserveerde dag] zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

*Bij annulering van een reservering op een dag dat we speciaal voor een    groep open gaan, gelden aanvullende voorwaarden

Opties

* Opties worden verleend met een van tevoren vastgestelde aflooptermijn van 7 dagen. Een optie die niet voor de afloopdatum door de klant wordt omgezet in een daadwerkelijke reservering, wordt geacht te zijn vervallen.

Reservering

* Wijzigingen in de reservering dienen via de email bekend te worden gemaakt. Tenzij de dag zelf, dan ook altijd bellen

Het definitieve aantal personen dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst aan ons doorgegeven te worden via de email. Indien het werkelijke aantal personen onder het definitief gereserveerd aantal ligt, dan wordt het gereserveerde aantal in rekening gebracht. Bij een te laag geschat definitief aantal, dient u er rekening mee te houden dat er minder personeel aanwezig is en dat de afgesproken versnaperingen wellicht niet voldoende voorradig zijn. Het aantal personen dat daadwerkelijk aanwezig is, wordt alsnog in rekening gebracht.

* Bij een cancel na een eerdere verplaatsing is men 100% van de reserveringswaarde verschuldigd.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze reserveringen. En zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

Kom langs

We zijn niet dagelijks geopend en werken alleen op reservering [ check de kalender onder "reserveer nu"], indien je last-minute wil langskomen kijk dan op onze Facebook pagina voor de beschikbaarheid. Je kan ons ook altijd even bellen of mailen.

Woensdag & Donderdag

shift1:
19.00 uur - 22.00

Vrijdag

shift1:
18.00 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Zaterdag

shift1:
17.30 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit 

Zondag

shift1:
18.00 uur - 21.00

Contact

Telefoonnummer

+31-(0)20-6240813

Adres

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam