annulerings voorwaarden

Onze voorwaarden

Wanneer er een reservering is gemaakt en bevestigd, dan geld voor een annulering van die reservering het navolgende:

*   Bij annuleringen meer dan 14 dagen voor het gereserveerde tijdstip zal geen vergoeding verschuldigd zijn.

*   Bij annulering 14 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip, zal de gast 25 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*   Bij annulering 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip, zal de  gast 50 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn.

*    Bij annulering 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip, zal de gast 75 % van de reserveringswaarde verschuldigd zijn

* Bij no-show zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Opties

* Opties worden verleend met een van tevoren vastgestelde aflooptermijn van 14 dagen. Een optie die niet voor de afloopdatum door de klant wordt omgezet in een daadwerkelijke reservering, wordt geacht te zijn vervallen.

Reservering

* Wijzigingen in de reservering dienen via de email bekend te worden gemaakt.

Het definitieve aantal personen dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst aan ons doorgegeven te worden via de email. Indien het werkelijke aantal personen onder het definitief gereserveerd aantal ligt, dan wordt het gereserveerde aantal in rekening gebracht. Bij een te laag geschat definitief aantal, dient u er rekening mee te houden dat er minder personeel aanwezig is en dat de afgesproken versnaperingen wellicht niet voldoende voorradig zijn. Het aantal personen dat daadwerkelijk aanwezig is, wordt alsnog in rekening gebracht.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze reserveringen. En zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

Kom langs

Week

Maandag t/m donderdag en zondag 19.00 uur tot sluit

Weekend

Vrijdag

shift1:
18.00 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Zaterdag

shift1:
17.30 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Contact

Telefoonnummer

+31-(0)20-6240813

Adres

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam