It’s Dinnershowtime!

Een unieke belevenis met 3 gangen diner, travestie acts en veel muziek, kortom een fantastische avond in hartje Amsterdam.

In hartje Amsterdam, vlak achter het Koninklijk Paleis, midden in de Jordaan, vindt u al ruim 25 jaar theater restaurant ‘t Sluisje. Tijdens een driegangen keuzemenu geniet u van spectaculaire travestieshows en entertainment van de bovenste plank. Daarnaast is ‘t Sluisje de leukste plek voor uw bedrijfsfeest of borrel.

In onze keuken wordt alles vers bereid en werken we zoveel mogelijk met producten uit het seizoen.

Wij hebben 2 arrangementen

Arrangement 1

Dinner Show excl.  BAR

€ 45,00 p.p. 

Arrangement 2

 Dinner Show incl. Hollandse Bar 

( bier, wijn, en frisdranken )

 € 70,00 p.p.

Vanwege de nieuwe maatregelen dient u vooraf te reserveren.

Dus wees er snel bij want vol is vol.

Wij hebben beschikbaarheid voor 30 personen in een shift cq avond. U kunt natuurlijk reserveren met een groep, maar ook alleen of met zijn twee, drie alles is gezellig!

In de weekenden is het ook mogelijk om vanaf 23:30 uur een drankje aan de bar te komen drinken. Mits de avond niet exclusief geboekt is voor een besloten gezelschap. Bel ons gerust om teleurstellingen te voorkomen. U bent van harte welkom om mee te genieten van de meest beruchte, en beroemde show van Amsterdam.

En ja u leest het goed, alle dagen van de week (maandag t/m zondag) is het mogelijk om het ‘t Sluisje af te huren voor uw eigen gezelschap of feest. U zit dan ook niet vast aan het travestie thema maar dat is uiteraard wel het leukst! Neem gerust contact op over de mogelijkheden, want die zijn oneindig en wij maken met alle liefde een plan op maat naar uw wensen en budget!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak op een tijdstip wanneer het u uitkomt om uw ideeën met ons te delen. Wat is er nou geweldiger om tegen uw gasten te kunnen zeggen dat uw feest of evenement in ‘t Sluisje wordt gegeven.

Voor meer informatie kunt u bellen
+31 (0)20-6240813 of mail naar info@sluisje.nl

Wij helpen u graag.

Kom langs

Vanwege het Corona virus zijn we niet dagelijks geopend en werken wij alleen op reservering, indien je last-minute wil langskomen kijk dan op onze Facebook pagina voor de beschikbaarheid. Je kan ons ook altijd even bellen of mailen.

Vrijdag

shift1:
18.00 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Zaterdag

shift1:
17.30 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Contact

Telefoonnummer

+31-(0)20-6240813

Adres

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam