It’s Dinnershowtime!

Een unieke belevenis met 3 gangen diner, travestie acts en veel muziek, kortom een fantastische avond in hartje Amsterdam.
Welkom bij travestie theater bar/restaurant ’t Sluisje. Het team van ’t Sluisje is al 20 jaar ontzettend gemotiveerd en maakt er iedere avond een feestje van. Klassiek gastheerschap en kwaliteit, daar zijn wij op geselecteerd.

In ’t Sluisje ervaart men snelle service, welgemeende aandacht, vriendelijkheid en bovenal gezelligheid. Met een lach worden de gasten ontvangen en tot in de puntjes verzorgd.

Ieder seizoen weer de meest heerlijke gerechten gemaakt van verse seizoensproducten. Kortom, kom gezellig een keer langs ervaar de fantastische show met travestie acts, het verrukkelijke eten en het geweldige team achter ’t Sluisje!

Wij hebben 2 arrangementen

Arrangement 1

Dinner Show excl.  BAR

€ 45,00 p.p. 

Arrangement 2

 Dinner Show incl. Hollandse Bar 

( bier, wijn, en frisdranken )

 € 70,00 p.p.

Reserveren is aan te raden omdat wij onze gasten graag willen verzekeren van een plek.

Dus wees er snel bij want vol is vol.

Wij hebben beschikbaarheid voor 50 personen in een shift cq avond. U kunt natuurlijk reserveren met een groep, maar ook alleen of met zijn twee, drie alles is gezellig!

In de weekenden is het ook mogelijk om vanaf 23:30 uur een drankje aan de bar te komen drinken. Mits de avond niet exclusief geboekt is voor een besloten gezelschap. Bel ons gerust om teleurstellingen te voorkomen. U bent van harte welkom om mee te genieten van de meest beruchte, en beroemde show van Amsterdam.

En ja u leest het goed, alle dagen van de week (maandag t/m zondag) is het mogelijk om het ‘T Sluisje af te huren voor uw eigen gezelschap of feest. U zit dan ook niet vast aan het travestie thema maar dat is uiteraard wel het leukst! Neem gerust contact op over de mogelijkheden, want die zijn oneindig en wij maken met alle liefde een plan op maat naar uw wensen en budget!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak op een tijdstip wanneer het u uitkomt om uw ideeën met ons te delen. Wat is er nou geweldiger om tegen uw gasten te kunnen zeggen dat uw feest of evenement in ‘T Sluisje wordt gegeven.

Voor meer informatie kunt u bellen
+31 (0)20-6240813 of mail naar info@sluisje.nl

Wij helpen u graag.

Kom langs

Week

Maandag t/m donderdag en zondag 19.00 uur tot sluit

Weekend

Vrijdag

shift1:
18.00 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Zaterdag

shift1:
17.30 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Contact

Telefoonnummer

+31-(0)20-6240813

Adres

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam