Theater restaurant ‘t Sluisje Amsterdam, The best dragshow in town

.Lieve Gasten,

Reserveren voor onze show kan uitsluitend vooraf via info@sluisje.nl  Bij reservering vindt er een gezondheidscheck plaats en worden de bezoekers gevraagd om zich te registreren. Iedereen heeft een vaste zitplaats en mogen niet van plek wisselen of dansen.

Wil je ‘last minute’ bij ons langskomen, hou dan onze Facebook pagina https://www.facebook.com/theaterrestaurant/ in de gaten voor de actuele beschikbaarheid.

Uiteraard volgen wij alle adviezen van de overheid op, zo ontsmetten wij voorafgaand aan uw bezoek alle tafels, menukaarten, deurklinken en toiletten.

We hanteren een maximum van 25 gasten per avond, geniet je van onze show op gepaste afstand en werken wij met een doseersysteem voor de toiletten zodat je elkaar niet tegenkomt op de route van je toiletbezoek. Op verschillende plekken in ons restaurant staan zuilen om je handen te desinfecteren.

’t Sluisje zet de veiligheid van haar gasten, personeel en showgirls op nummer één. Juist in deze situatie hebben we elkaar nodig. Onze show is aangepast aan een intieme theatersetting en past perfect in een gezellige en veilige avond uit.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen op de voet en ondernemen we waar nodig actie. We hopen je dan ook gewoon te zien in ons theaterrestaurant en voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@sluisje.nl

In het weekend werken wij soms met twee shifts per avond; de tweede shift start om 21:00uur en duurt de show tot 23:30, vanaf 00:00 zal er geen muziek meer gedraaid worden en zullen wij om 01:00 sluiten. Indien er geen tweede shift geboekt staat kunt u natuurlijk gewoon blijven zitten en blijft de bar open tot 23:30. 

We hebben nog 6 seats vrij vandaag 26 september, aanvang 21.00hrs en zaterdag 26 september nog 2 seats aanvang 17.30hrs. 

Dan hebben we woensdag 30 september nog seats beschikbaar aanvang 19.00hrs en zaterdag 3 oktober nog plaatsen aanvang 17.30hrs

Kijk ook op onze kalender, onder het tabje ” reserveer nu!!”

Belangrijk; er kan niet gereserveerd worden via Facebook, gebruik alstublieft email via onze site of telefoon. We reageren meestal dezelfde dag; check aub uw spam-box!

Dus bel 020-6240813 of email info@sluisje.nl, reserveer en kom gezellig bij ons langs

Locatie

’t Sluisje

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam
+31 (0)20 62 40 813
Email: 
info@sluisje.nl

 

In hartje Amsterdam, vlak achter het Koninklijk Paleis, midden in de Jordaan, vindt u al ruim 25 jaar theater restaurant ‘t Sluisje. Tijdens een driegangen keuzemenu geniet u van spectaculaire travestieshows en entertainment van de bovenste plank. Daarnaast is ‘t Sluisje de leukste plek voor uw bedrijfsfeest of borrel.


Kom langs

Vanwege het Corona virus zijn we niet dagelijks geopend en werken wij alleen op reservering, indien je last-minute wil langskomen kijk dan op onze Facebook pagina voor de beschikbaarheid. Je kan ons ook altijd even bellen of mailen.

Vrijdag

shift1:
18.00 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Zaterdag

shift1:
17.30 uur - 20.30
shift2:
21.00 uur - sluit

Contact

Telefoonnummer

+31-(0)20-6240813

Adres

Torensteeg 1
1012 TH  Amsterdam